Cautare

295 de rezultate pentru "cinema sixs" (4.10 secunde)
Cea de-a 11-a editie a Festivalului International de Film de Animatie Anim'est va avea loc in perioada 7-16 octombrie 2016 la CinemaPRO, Cinema Elvire Popesco, Cinemateca Eforie, Institutul Cervantes, Centrul CINETic, DESCHIS Gastrobar, Club Fabrica si Club Control.
La cinema puteti viziona in curand filmul T2: Trainspotting 2 (2017), in regia lui Danny Boyle. In distributie: Ewan McGregor, Ewen Bremner Gen film:
Pictures are premiera la cinema in data de 10 martie 2017. Regizat de Jordan Vogt-Roberts, filmul prezinta expeditia pe o insula virgina din Pacific a unei echipe de savanti, soldati si exploratori.
21 aprilie 2017 la cinema si IMAX DISTRIBUIT DE RO IMAGE 2000 Gen: Actiune/Thriller Cu: Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris Ludacris Bridges, Helen Mirren, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky, Scott Eastwood, alaturi de Kurt Russell si Charlize Theron Regia:
Si in Romania a fost sarbatorita lansarea mondiala a animatiei, sambata, 18 martie, la cinematograful Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City, Bucuresti.
In curand, la cinematografele din Romania, va rula filmul Ghost in the Shell, in regia lui Rupert Sanders. Cu: Takeshi Kitano, Scarlett Johansson, Michael Pitt Gen film:
Inainte de premiera din Romania, filmul a mai fost prezentat la European Union Film Festival din Chicago si Romanian Film Festival, la Tribeca Cinema din New York, in orase precum Toronto, Atlanta, Ierusalim si Buenos Aires, iar la 16 august 2009, la Australian Centre for the Moving Image din Melbourne, in Australia.
13-15, langa Cinema Patria) va avea loc lansarea cartii BELIVE si albumul GOODBYE TILL WE MEET AGAIN (Casa de Discuri A&A Records), semnate David Lapadat.
CRBL s-a distrat la sesiunile de inregistrari, dar si-a luat in serios misiunea, iar noi vom putea vedea rezultatul eforturilor sale la cinema incepand cu 30 iunie!
La cinema, va avea loc pe 16 iunie premiera filmului Overdrive, in regia lui Antonio Negret. Cu: Ana de Armas, Scott Eastwood, Gaia Weiss, Clemens Schick Gen film:
Filmul Kingsman: The Golden Circle (2017) - Kingsman: Cercul de Aur ruleaza deja in cinematografele din Romania. Regia: Matthew Vaughn Cu:
Cea de-a douasprezecea editie a Festivalului International de Film de Animatie Anim'est are loc in perioada 29 septembrie - 8 octombrie 2017 la Cinemateca Eforie, Cinema Elvire Popesco, Centrul CINETic, Expirat, Apollo111 si Carol 53.
Cea de-a douasprezecea editie a Festivalului International de Film de Animatie Anim'est are loc in perioada 29 septembrie - 8 octombrie 2017 la Cinemateca Eforie, Cinema Elvire Popesco, Centrul CINETic, Expirat, Apollo111 si Carol 53.
6 (in incinta Cinema Pro); - Eventim Cluj - str. Alexandru Vaida Voevod nr. 53B (in incinta Iulius Mall). Clientii din afara ariei punctelor de lucru Eventim si cei care au achizitionat bilete de la Eventim Timisoara din str.
Vineri, 20 octombrie 2017, ora 18:00, la Libraria Carturesti-Verona (langa Cinema Patria), Editura Tracus Arte va invita la lansarea romanului Inscriptie despre Absurd, de Alexandru Calmacu.
Mai mult, consider ca am datoria de a incerca sa aduc cat mai multi oameni in sala de cinema, asa ca am mizat pe comedie si sper ca cel putin din perspectiva genului, a scenariului si nu in ultimul rand a distributiei exceptionale, Ghinionistul sa convinga publicul ca cel mai bine ne pricepem sa radem, declara Iura Luncasu.
In 1995, filmul Jumanji, avandu-i pe Robin Williams si Kirsten Dunst in rolurile principale, devenea un fenomen mondial, incantand cinefili de diverse generatii, din toata lumea.
Filmul, regizat de Nimrod Antal (Predators), va avea premiera in cinematografele noastre pe 26 ianuarie, in reteaua Cinema City. Trailerul oficial al filmului:
Filmul Proud Mary Asasina va rula in curand in cinematografele din Romania. Gen: actiune, thriller Regizor: Babak Najafi Actori:
La cinema, puteti viziona filmul Proud Mary - Asasina, in regia lui Babak Najafi. Actori: Taraji P.
google-analytics.com